Comiat a casa amb derrota

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

23/05/2016

Ni Jesús i Maria, ni Torredembarra s'hi jugaven res. Amb tot, el Torredembarra, que ja és equip de segona catalana, va plantar cara a un Jesús i Maria condemnat a meitat taula un cop esvaïdes les opcions de promocionar a Tercera Divisió.

El Torredembarra va sortir al terreny de joc ben ordenat, amb una bona defensa que va parar els peus a l'atac del Jesús i Maria. Àlex Canas al minut 11' posa el 0 a 1 al marcador de l'Aube en un remat a gol des de fora de l'àrea.

En tornar del descans, ben ràpid el Torredembarra ampliava la diferència. Genís Cañas al minut 48' marcava el segon a partir d'un córner. A partir d'aquest moment s'ha començat a veure la reacció del conjunt roig i blanc, i al cap de cinc minuts, Iván Taranilla ajustava la diferència marcant l'1 a 2.

En aquest moment, el Jesús i Maria ha seguit intentant una remuntada que mai acabaria arribant.

El pròxim cap de setmana, darrer partit de lliga al camp del Sant Ildefons, equip amb un punt menys que el Jesús i Maria.

Rapitenca i Amposta

Rapitenca i Amposta jugaven fora de casa. L'equip mariner va guanyar al Terrassa per la mínima i tot i que matemàticament encara no està salvat, sí ho està virtualment, ja que les combinacions a l'altre grup de primera catalana són molt difícils de donar-se. El gol rapitenc va ser cosa d'Àlex. La setmana que ve, últim partit a la Devesa contra el Vilanova, tercer classificat, que encara té opcions de promocionar en cas d'acabar segon.

Per la seva banda, l'Amposta i el Viladecans van jugar un partit igualat. Tot i plantar cara, el Viladecans va emportar-se tres punts vitals en guanyar per 2 a 0 als del Montsià amb un gol de Rosa a la primera meitat, i un altre de Borja al 74'. l'Amposta tancarà el campionat a casa contra el líder, el Castelldefels.