TORTOSA

Comiat a casa amb derrota

Albert Pascual | TORTOSA

10/05/2016

Derrota del Tortosa-Ebre en el darrer partit de lliga preferent femenina a casa. Les noies de Paco Subirats van començar fluixes contra l'Atlètic Prat que va dominar la primera part amb un clar 0 a 3.

La reacció arribava a la tornada quan al 56' Anna Lizarraga marcava l'1 a 3, però un Prat més inspirat s'allunyava en el marcador marcant l'1 a 4 al cap de dos minuts. De nou Anna Lizarraga en una reacció ràpida marcava el 2 a 4 per a les tortosines al 59'.

El 2 a 5 final per al Prat el marcava al minut 86' Maria Farreras, autora d'un hat-trick,

Amb aquest resultat i després de perdre dos partits seguits, el Tortosa-Ebre encara el darrer partit de la temporada contra el Júpiter. Ara mateix, les tortosines estan situades en sisena posició amb 51 punts, empatades amb el Fontsanta.