SANT CARLES DE LA RÀPITA

Cinquena BTT Bandolers amb triomf de Romero i Cleiren

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

10/05/2016

Diumenge al matí Sant Carles de la Ràpita va acollir la quarta prova de la BTT Xallenger de les Terres de l'Ebre, la "Bandolers 5.0", prova organitzada pel club BTT La Ràpita amb dos circuits, llarg i curt. Tot i el temps inestable, van participar més de 200 ciclistes

La jornada es va iniciar a les 8 del matí amb l'entrega de dorsals i la sortida neutralitzada des del pavelló poliesportiu de la Ràpita fins a la fàbrica de ciment on va començar la prova.

La cursa llarga de 40 kilòmetres va estar dominada per Pau Romero del Biketaller Cannondale Reus completant el recorregut en 1:40:24. Li seguiren els companys d'equip Marcos Vázquez i Marc Romero.

En categoria femenina, el triomf va ser per a Veerle Cleiren del Club Ciclista Montbrió del Camp que va fer un temps de 2:10:50. Pili Franco del Catalunya Sud-Fàbregues va quedar segona, i Núria Rivas del Bici Ats Terra Alta tercera classificada.

En aquesta edició de la Bandolers rapitenca també va participar l'últim guanyador de la Gaes Titan Desert, l'ampostí Josep Betalú que tot i que anava a guanyar la prova, va abandonar a causa d'una avaria amb la bicicleta.