TERRES DE L'EBRE

Bronze per a Xavi Vela i Aina Cid cinquena al Mundial de Rem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TERRES DE L'EBRE

03/10/2017

Èxit del rem ebrenc al Campionat del Món celebrat a Sarasota, als Estats Units. El remer tortosí Xavi Vela va guanyar la medalla de bronze a la final del dos sense timoner lleuger juntament amb el seu company de bot, Willian Giareton representant al Brasil.

Irlanda va complir amb els objectius i va acabar penjant-se l'or després de guanyar la regata en un temps de 6:32. Els irlandesos van prendre la iniciativa des del primer moment i van deixar la batalla per la plata als bots de la Gran Bretanya, Itàlia i el Brasil.

Xavi i Willian van passar en segona posició pels 1.500 metres però van acabar sent avançats pels italians que van entrar en segona posició amb 6:34, i un segon després l'embarcació amb el tortosí.

També van fer un gran paper les xiques del dos sense on l'Ampostina Aina Cid juntament amb Anna Boada feien una cinquena posició i d'aquesta manera milloren el resultat dels Jocs Olímpics de Rio.

El bot de la selecció espanyola va fer un temps de 7:16 en una regata que va guanyar Nova Zelanda en un temps de 7 minuts exactes, seguits per les nordamericanes i tercera el bot de Dinamarca.

Els representants del Club Rem Tortosa, Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela van acabar en tercera posició a la final B del dos sense timoner, i en novena posició en la classificació general de la seua categoria.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>