TORTOSA

Bons resultats per al rem ebrenc als campionats estatals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

10/07/2018

El rem ebrenc aconsegueix bons resultats en el Campionat d'Espanya de Rem Olímpic celebrat a Sevilla el 6,7 i 8 de juliol, en les categories aleví, infantil i cadet.

Vora un miler de remers i un total de 64 clubs representant als diferents territoris, van acudir a la ciutat andalusa, en uns campionats amb gran participació catalana, i exitosos quant a resultats per als esportistes de les nostres terres.

Els remers i remeres rapitencs van aconseguir dues medalles d'or i tres de plata. Llorenç Fabra Dorà i Guillem Garriga Cruelles van quedar campions d'Espanya en la modalitat de doble scull infantil masculí. Marta Mariano Rosales es va endur el títol de subcampiona d'Espanya en la modalitat d'skiff infantil femení, i Joan Bel Arnau i Aaron Cano Rueda van quedar subcampions doble scull cadet masculí. També van participar Julio Vega i Gerard Arasa, Marc Arbó, Anna Salvatella i Rosa Vilàs de l'associació de rem. Amb aquests resultats, el Club Nàutic la Ràpita quedava en 7è lloc.

Pel que fa al Club de Rem Tortosa, Pau Simó va quedar en quart lloc en modalitat skif masculí infantil. En el quatre escull femení Gina Simó, Cinta Arasa, Sara Favà i Marina Felip van quedar en cinquè lloc. En cadets, el quatre sense masculí Eric Pastor, Miquel Pellisa, Ivan Beltran i Aleix Llovet es van endur el tercer lloc. Pel que fa al cadet doble escull femení, Cinta Fernàndez i Adela Romero quedaven en sisè lloc. I en categoria cadet dos sense femení, Sara Estevez i Elena Cid també s'enduien el sisè lloc.

El Club Nàutic Amposta, per una altra banda, s'enduia una medalla de plata i una de bronze. El segon lloc va ser per a Aleix Rangel, Sebastia Cano, Nico Vatamaniuc i Alexander Delgado, i la medalla de bronze va ser per a les cadets Laura Fibla i Anastasia Zakarova.

Un cap de setmana on les temperatures van acompanyar la competició, i on els remers ebrenc van tenir un gran protagonisme i bons resultats.

Amb la finalització d'aquest campionat es dóna per acabada la temporada oficial en rem olímpic en l'àmbit de clubs, restant a celebrar les competicions internacionals en seleccions nacionals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>