AMPOSTA

Antoni Miguel guanya el Trofeu Ciutat d'Amposta de ciclisme

Albert Pascual | AMPOSTA

29/03/2016

El circuit de 2,4 kilòmetres va ser l'escenari, el passat Divendres Sant, del vuitè Trofeu Ciutat d'Amposta de ciclisme. Els 126 corredors de la sènior xallenge catalana van recórrer els 72 kilòmetres proposats per l'organització a una velocitat mitjana de quasi 46 kilòmetres per hora. Aquesta és la primera prova puntuable del certamen i inaugura el calendari de proves ciclistes de primavera.

La cursa, celebrada durant la Setmana Santa, va fer que molts corredors de Catalunya, però també del País Valencià, l'Aragó o Madrid es desplaçaren fins a Amposta per pedalejar. La varietat de corredors es va veure en els premis, Antonio Miguel, del Club Ciclista Palafrugell va guanyar en l'esprint final a Joan Font, del Centelles, que va acabar segon, i José Guillén del Guimon cycling.

Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va ser per Beatriu Gómez del Frigoríficos Costa Brava seguida de Cristina Bru, de l'equip basc, Emakumeen Bira.

En equips el triomf se l'endugueren els valencians del Team Manrubia de la Vall d'Uixó, seguits del Club Ciclista Reus i el Guimon Cycling.