AMPOSTA

Amposta tanca el Circuit de Canicross de les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

19/03/2019

Aquest diumenge va tenir lloc la VI edició del Canicross d'Amposta- Temps de Terra. 59 corredors, amb els seus amics canins, van gaudir d'un recorregut de 8 km i 200 metres de desnivell positiu. Aquesta va ser la quarta i última prova puntuable del Circuit de Canicross de les Terres de l'Ebre de la temporada.

El tret de sortida va tenir lloc a les 9 del matí des de la finca Temps de Terra. Els corredors van passar per corriols, camins de terra i senders vora camps d'horta i arbres fruiters situats als entorns de la Vall del Cabiscol. Prèviament es va fer la recollida de dorsals i el respectiu control veterinari.

El Club BTT Montbike Amposta, de nou organitzadors del canicross, va habilitar a la mateixa finca Temps de Terra una zona d'acampada per pernoctar, amb opció a sopar i esmorzar, per a tots aquells participants que volguessin gaudir d'un cap de setmana complert d'esport, natura i gossos.

Va ser a les 10 hores quan es va fer entrega dels trofeus i el sorteig de regals. El primer canicrosser en arribar a la línia de meta va ser Víctor Forner amb un crono de 30 minuts i 26 segons. Pel que fa a la categoria femenina, el pòdium se'l van endur Tamara Willems amb 37 minuts i 35 segons.

Després de l'èxit d'aquesta 6a edició, gossos i propietaris esperen conèixer les noves dates de la temporada vinent del Circuit de Canicross de les Terres de l'Ebre per tornar a gaudir d’un dia de germanor i esport.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>