AMPOSTA

Amposta acull el I Torneig de Boccia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

21/05/2019

Les instal·lacions annexes al poliesportiu d’Amposta van acollir el passat divendres el I Torneig de Boccia a la ciutat amb l’objectiu de promocionar aquesta disciplina paralímpica.

Va ser a les 10 del matí quan es va donar el tret de sortida al campionat, on tot i està organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF), també hi van participar clubs del Baix Maestrat.

La boccia és un esport similar a la petanca que poden practicar persones amb qualsevol tipus de discapacitat física i en qualsevol grau, incloses les persones amb una gran dependència.

Amb més de 40 anys d'existència, la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física només fa dos anys que té seu territorial a Amposta per donar millor cobertura a les Terres de l’Ebre.

Tot i que el principal objectiu d’un torneig és guanyar, el I Torneig de Boccia d’Amposta busca generar valors personals, gaudir de l’esport i passar-ho bé.

Des de l’Ajuntament d’Amposta creuen necessari treballar i apostar per esdeveniments que promoguin l’esport per a tothom.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>