PERELLÓ

Ali Fathi i Sandra Vidiella s’imposen a la 10000 del Perelló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | PERELLÓ

21/05/2019

Va ser a les 10 del matí d’aquest diumenge quan es va donar el tret de sortida a la 4a cita del Circuit Running Series Terres de l’Ebre 2019, la qual va tenir lloc al Perelló. Vora 150 participants van disputar-se en un recorregut circular íntegrament per terreny urbà amb sortida i arribada des del Pavelló Poliesportiu Municipal. Mentre que els participants de la categoria dels 5 km havien de fer una volta al circuit, els inscrits a la dels 10000 metres havien de fer dues voltes per completar la distància.

I es que la 10000 del Perelló s’està convertint en un referent entre atletes degut a que l’atenció i el servei als corredors estan garantits.

La guanyadora de la categoria absoluta femenina va ser Sandra Vidiella. Per a ella, els 10 km del Perelló és una cita obligada dins del circuit Running Series.

En categoria masculina el líder del circuit va ser Ali Fathi, que al igual que Vidiella, també van ser els guanyadors de l’anterior cita del circuit Running Series Terres de l’Ebre que va tenir lloc a Ulldecona.

Els corredors ja s’estan preparant per la pròxima cita del circuit, que tindrà lloc a Santa Bàrbara el proper 9 de juny.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>