ULLDECONA

Adam Raga segon a la primera prova del mundial de trial

Albert Pascual | ULLDECONA

07/02/2017

Adam Raga va acabar segon a l'onzena edició del Trial Indoor Solo Moto que s'ha celebrat a Barcelona aquest cap de setmana. El campionat mundial FIM de X-Trial que començava al Palau Sant Jordi es va viure amb emoció per als prop de 10.000 espectadors presents.

Toni Bou del Montesa-Honda va tornar a guanyar davant del pilot d'Ulldecona i Jeroni Fajardo.

La sessió de classificació es va viure sense sorpreses i a les posicions capdavanteres tant Adam Raga (TRS) com Toni Bou (Honda) van marcar 5 punts a la primera zona, suficient per classificar-se per la final. Ja a la gran final es va demostrar qui mana al món del trial: Toni Bou. El de Piera va demostrar el seu millor nivell en el moment més apropiat i aconseguia superar les 8 zones de la final amb només 5 punts a la zona 3. Molt lluny es va quedar Adam Raga amb 21 punts.

En acabar la prova, el sis vegades campió mundial Adam Raga, agraïa a l'organització i al públic el suport mostrat però lamentava aquesta segona posició: "En el pla esportiu, no puc estar del tot content, ja que he comès errades evitables que no m'han permès lluitar per la victòria".