AMPOSTA

Acaba amb èxit el primer “Lo Canicross” de Poble Nou

Albert Pascual | AMPOSTA

02/03/2016

Més de trenta corredors amb els seus gossos van participar al primer canicross de Poble Nou del Delta, organitzat per Sport Salut i Paleodelta Runners.

Aquest canicross és puntuable per al nou circuit de curses amb gossos de les Terres de l’Ebre. Tot i ser la primera edició a Poble Nou, des de l’organització es mostren molt satisfets amb la trentena de corredors.

Pel que fa al circuit de 6,5 kilòmetres, majoritàriament pla amb només algun petit turonet, ha comptat amb els paisatges i colors del Delta entre camps d’arròs i la línia de costa per acabar dins de Poble Nou.

L’organització ha destacat la presència de corredors vinguts amb les seves mascotes des de Tarragona, a banda dels esportistes habituals de les Terres de l’Ebre.

Pel que fa la classificació, el roquetenc Jordi Bonavila amb Duna van guanyar a la prova absoluta masculí amb 22:41 després d’un sprint final amb Juanito Fernández i Cahui que han acabat segons amb 22:45. Finalment tercers van ser Joanma Martínez amb el gost Bruc amb 23:02.

En categoria femenina, les primeres classificades han sigut Bea Sáez amb la gossa Aritzh amb un temps de 26:18. Les han seguit Laura Jiménez amb Lyah (27:50) i Mireia Joancamps i la gossa Tecla (28:09)