TERRES DE L'EBRE

A tercera és cosa de tercers

Albert Pascual | TERRES DE L'EBRE

23/05/2016

El Móra d'Ebre va guanyar per 3 gols a 1 a l'Horta de Sant Joan. Primer va avançar-se l'equip visitant quan al minut 12' Carlos Montesó marcava l'únic gol de l'Horta a partir d'una pilota parada llançada per Rubén Barriga.

Els gols del conjunt morenc no arribarien fins a la segona part. Joaquim Vila faria doblet, primer al 55' i després al 83'.

El tercer gol de l'Olímpic seria obra d'Ernest Rosell al 88'.

Amb aquest resultat, el Móra d'Ebre iguala a La Sénia a 52 punts. Els seniencs van perdre el seu partit contra el Flix per 2 a 1. Amb aquest resultat el Flix s'assegura la segona posició.

El que està en joc de cara al darrer partit de lliga és la tercera posició. El Perelló va guanyar el seu partit 2 a 1 amb l'Aldeana i l'avança. El Santa Bàrbara iguala als aldeans després de guanyar per 1 a 4 al Deltebre.

Al Roquetenc - Ametlla, els primers guanyaven al conjunt calero per 3 a 2 i ja estan a només un punt.

La tercera plaça es decidirà a l'última jornada.