VINALLOP

84 xiquets pedalen a la Copa Catalunya infantil de ciclisme

Albert Pascual | VINALLOP

28/06/2016

El circuit de Vinallop va ser l'escenari d'una nova prova puntuable per a la Copa Catalunya Infantil de ciclisme en carretera. Vinguts d'arreu de Catalunya, xiquets de categories pre benjamins fins a infantil van disputar aquesta cursa en un bon ambient de partició.

En total foren 84 els joves ciclistes que corregueren entre una i setze voltes al circuit. Des de l'organització del Club Ciclista Baix Ebre es va destacar la bona participació de xiquetes en aquesta prova consolidada a les nostres comarques, i també la bona salut del ciclisme infantil a les Terres de l'Ebre.

El jove corredor de la Penya Ciclista Baix Ebre, Josep Beneito, va ser el guanyador de la cursa Intantil de 16 kilòmetres en acabar amb un temps de 26:01 amb set segons de diferència sobre el segon. Els 19 participants d'aquesta prova van fer una mitjana de 36,5 kilòmetres per hora.

El primer lloc a la categoria infantil de xiquetes va ser el de Nerea Bastida, del Cicles Morenito de Rubí. Per a aquesta categoria només s'havien de fer 10 kilòmetres que es van completar amb 17:40. La velocitat mitjana en aquest cas va ser de 34 kilòmetres per hora.