3 gols, 3 punts i 11 partits sense perdre

Albert Pascual | ASCÓ

14/11/2016

Ascó 3 - 0 Granollers
Tres gols i tres punts per a l'Ascó, equip que encadena onze jornades sense conèixer la derrota. El partit que l'enfrontava aquest cap de setmana amb el Granollers va estar dominat durant els 90 minuts per l'equip riberenc.

El Granollers va sortir amb empenta sobre el terreny de joc però es va trobar un Ascó ordenat en defensa que a poc a poc es treia la pressió de damunt. Amb les ocasions arribant a les botes dels jugadors asconencs, al minut 16, un cop de cap de Jordi Martí feia pujar el primer gol al marcador.

Les ocasions per a l'Ascó seguirien. Al 21 Argilaga es plantava davant el porter però aquest aturava. Un minut més tard, Jordi Martí engalta un fort tret que de nou fa lluir a Colchero, el porter granollerí.

El segon gol asconenc arribava al minut 29 quan Jordi Martí envia la pilota a l'escaire fent inútil l'estirada del porter visitant. És el 2 a 0.

La mala notícia per als locals arribava al 35 amb la lesió del mateix Jordi Martí.

Després del descans, el partit va seguir igual, amb un Granollers intentant reduït distàncies però sense perill, i un Ascó perillós amb moltes ocasions clares de gol.

A la segona part una nova lesió a les files asconenques afecta a Osado que ha de deixar el terreny de joc per Jean Marco.

El tercer gol arriba al 62 quan Peke des de fora de l'àrea engalta un potent xut que fa una trajectòria estranya i que acaba entrant a la porteria del Granollers. Tercer gol i partit sentenciat.