L'AMPOLLA

200 runners participen als 10.000 de l'Ampolla

Albert Pascual | L'AMPOLLA

28/03/2017

El port i platges de l'Ampolla van tornar a ser l'escenari per a una nova prova del Running Series Terres de l'Ebre. Aquest any, l'organització s'ha decantat per fer la cursa durant el dia atés el calendari i la fresca que encara fa durant els capvespres de primavera.

A la cursa dels 10.000 van fer la sortida 143 corredors i la cursa dels 5K va fer-ho amb 50 atletes.

La cursa absoluta se la va emportar Ricardo Durà del Club Atletisme Castalla en acabar el recorregut en 33:36 seguit de Francesc Caballé del Borges Trail de Valls i Xavier Ortín de la Unió Runners de Santa Bàrbara.

En categoria femenina va dominar Gemma Colomé del Club ATE en completar els 10.000 en 40:13 seguida de les corredores de l'Ultra Runners Team Andrea Drago i Sita Batalla.

Jesús Caparrós de l'ATE i Luci Galve del Cabra Feixet van ser els guanyadors absoluts masculí i femení durant la cursa dels 5.000 metres.