MÓRA LA NOVA

200 participants corren la cursa més solidària

Natàlia Barraguer | MÓRA LA NOVA

02/04/2019

Per segon any consecutiu Móra la Nova ha acollit la Cursa del Caspolino. Aquesta fita, que forma part de la Lliga Tretzesports Comarques de Tarragona, és solidària. De cada inscripció es destina un euro a la Fundació Noèlia, una organització sense ànim de lucre que lluita per la investigació contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

Un any més es va dividir en dues modalitats: la de 10 quilòmetres i la de 5. Tant un recorregut com l'altre estava obert tant a competidors com a participants que volien gaudir caminant. El guanyador de la cursa dels 10000 metres, la qual hi van participar 87 corredors, va ser Joan Pallàs amb 38:14 minuts. Pel que fa a la classificació femenina, la vencedora va ser Yolanda Larrosa amb 47:44 minuts. Jordi Palau i Marta Mas van ser els guanyadors de la cursa de 5.000 metres. En aquesta última hi van participar 115 corredors.