TORTOSA

L’AMPA del J. Bau i Afers Socials donen 500 litres de llet al Banc d’Aliments


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/12/2017

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’AMPA de l’institut Joaquim Bau han donat més de 500 litres de llet al Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre. L’entrega s’ha realitzat aquest dimecres al supermercat Esclat de Tortosa. El coordinador del Banc d’Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha agraït la seva col·laboració i ha volgut posar de relleu la importància de ser solidaris, més encara en aquestes dates festives, i dignificar la pobresa.

La directora dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosana Fatsini, ha destacat que les institucions tenen l’obligació de buscar i aplicar mesures de més envergadura per ajudar a aquells amb més dificultats, com ara la renda garantida de ciutadania.

La presidenta de l’AMPA de l’institut Joaquim Bau, Mar Lleixà, ha destacat que més enllà de col·laborar amb el Banc d’Aliments es vol inculcar en els alumnes el valor de la solidaritat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>