TORTOSA

Les persones LGTBI tindran un Servei d’Atenció Integral a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

26/06/2018

Tortosa s’obre a les persones LGTBI amb la signatura i posada en marxa del Servei d’Atenció Integral (SAI). Una oficina al carrer Montcada donarà atenció als que han patit algun tipus de discriminació per raó de condició sexual. Present a l’acte, la directora general d’Igualtat, Mireia Mata, qui ha valorat el fet que una ciutat lluny de l’àmbit metropolità s’afegisca a la xarxa SAI LGTBI, el que és una mostra més “d’igualtat territorial”.

Mata ha detallat que el nou servei pretén poder donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats d’estes persones, i també està habilitat per atendre la recepció de denúncies per possibles situacions de discriminació.

Per la seua banda, la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, ha destacat l’entesa amb tots els grups municipals per tirar endavant el servei.

A més, la regidora ha destacat el treball que s'està fent per tenir enllestir el Pla local de polítiques LGTBI, i com amb gestos simbòlics es visibilitza la realitat d’homosexuals, transsexuals i intersexuals al municipi.

Enguany, la bandera LGTBI onejarà al balcó de l’Ajuntament de Tortosa amb motiu del Dia de l’Orgull que se celebra el pròxim 28 de juny.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>