TORTOSA

Lehmann nega que el projecte de soterrament de la C-12 estigui aturat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/02/2019

El ple de l’Ajuntament de Tortosa va aprovar aquest dilluns l’obligació als propietaris de gossos perquè netegen amb aigua l’orina dels animals a la via pública, i l’ampliació de l’horari en el qual la ciutadania pot dipositar les fraccions de residus als contenidors. També es van debatre nou mocions, la majoria rebutjades per l’equip de govern. Una d’ells, presentada pel PP, reclamava el desdoblament i soterrament de la C-12 al seu pas per Tortosa. El portaveu del PDeCAT, Emili Lehmann, va negar que el projecte estigui aturat. De fet, va assegurar que el Govern treballa per una licitació en trams.

Sí que es van aprovar, per unanimitat, les mocions d’ERC per la defensa i protecció del sector dels cítrics i de rebuig al projecte d’abocador a Riba-roja d’Ebre.

Un dels punts polèmics del ple va ser el debat de la moció del PSC per la commemoració del 150è aniversari del Pacte Federal de Tortosa, que el PDeCAT i ERC van rebutjar.

Tampoc van prosperar les mocions de Movem Tortosa per la reducció del 30% de les taxes universitàries i per impulsar el soterrament del cablejat elèctric de la ciutat.

El ple també va rebutjar la moció del PP per donar suport i defensar la presó permanent revisable. En canvi, sí que es va aprovar la moció del PDeCAT per la modificació de l’IVA per la compra d’instruments musicals i la del PSC perquè es doni compliment de les accions aprovades en el plenari per tal que Tortosa commemori el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>