TORTOSA

La pastisseria prendrà el protagonisme en la 6a edició de Festast


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/03/2019

Festast, la Fira Alimentària de les Terres de l’Ebre, obrirà les portes de la seva sisena edició aquest dissabte amb la pastisseria com a discurs central. De fet, el regidor de Fires de Tortosa, Emili Lehmann ha recordat que l’encarregat d’inaugurar la Fira serà el reconegut pastisser Christian Escribà, mentre que dissabte la tarda s’han programat tot un seguit d’activitats amb la xocolata i la pastisseria de fantasia com a protagonistes.

La primera jornada de Festast acabarà amb una masterclass de cocteleria mentre que diumenge es repetirà la tarda d’estrelles amb un show cooking amb els xefs amb estrella Michelin: Vicent Guimerà de l’Antic Molí, i Jeroni Castell de Les Moles, d’Ulldecona; i Jordi Llobert de restaurant L’Ó de Sant Fruitós de Bages. Ja dilluns se celebrarà una jornada només per professionals, enguany centrada en l’arròs.

També es repetirà l’Aula Festast amb tallers monogràfics per a xiquets i xiquetes. L'entrada a la fira seguirà sent gratuïta, i per poder degustar els plats que oferiran els expositors caldrà adquirir uns tiquets de 3 euros que donen accés a un tast i a una consumició. L'horari serà d'11.30 a 22.30 h, dissabte, i fins les 21.30 h, diumenge.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>