TORTOSA

La cabra hispànica protagonitza una jornada de l’Escola d’Hostaleria del Bau


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

13/04/2018

La cabra hispànica és l’ingredient estrella de les jornades gastronòmiques que per sisè any consecutiu organitza l'Escola d'Hostaleria de l’institut Joaquim Bau de Tortosa. Els restauradors convidats van poder conèixer propietaris distribuïdors de carn de cabra hispànica salvatge. Un producte kilòmetre zero, baix en colesterol, amb menys greixos totals que un iogurt. En definitiva, una carn molt sana gràcies a ser la d'un animal que viu en plena llibertat. De fet les cabres es cacen segons un cens, i són els mateixos caçadors els que fan de reguladors de la població als Ports.

Per a alumnes i professors de l'Escola d'Hostaleria, cuinar aquest producte és "un goig", i és que la carn de cabra hispànica salvatge també la preparen mitja dotzena de restaurants amb Estrella Michelin.

Així, en la preparació d'aquest menú, s'han tingut en compte diverses parts de la cabra hispànica.

Uns plats amb elements orientals vinguts de la cuina coreana i xinesa, mesclats amb altres productes més típics de la gastronomia mediterrània com aquest espectacular arròs de cabra. Si voleu gaudir d'aquest menú, podeu fer-ho dos cops per setmana reservant taula trucant directament a l'Escola Hostaleria de l'Institut Joaquim Bau de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>