TORTOSA

La Casa de les Tres Cultures, més prop


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

12/04/2018

El primer tinent d'alcalde de Tortosa, Josep Felip Monclús. ha avançat aquest dijous al matí que ja ha sortit a concurs la remodelació de l'entorn que acollirà el futur Centre de les Tres Cultures, amb tota la museografia que a hores d'ara es troba guardada al Centre d'Acollida Turística, i que en un parell de setmanes com a molt tard se sabrà quina empresa haurà d'executar les obres.

Monclús ha explicat que es podrà accedir directament des dels Jardins del Príncep baixant al brollador de l'Esperança, i a través d'un túnel sota el carrer de la Figuereta es podrà accedir també a l'espai del Balneari del Porcar.

El passat mes de gener, la Junta de Govern Local va aprovar l'expedient de contractació per a la construcció de la Casa de les Tres Cultures. Una obra que s'haurà de fer amb caràcter previ és l'actuació que planteja l'enderroc d'algunes edificacions en estat ruïnós del voltant. L'antic pavelló on s'instal·larà el nou equipament s'enderrocarà, atenent la seua precària situació. El pressupost de licitació fixat ascendeix a gairebé 251.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>