TORTOSA

La CUP Tortosa vol canviar les places de formigó per zones acollidores de cohesió social


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

20/05/2019

La CUP Tortosa vol canviar les places de formigó per zones acollidores de cohesió social La plaça Mossèn Sol va ser el lloc escollit per la CUP Tortosa per a dur una acció simbòlica de protesta. Als volts de migdia de diumenge, diverses persones van atansar-se fins a la plaça per prendre el sol com si estiguessin a la platja. Simbolitzaven que especialment a l’estiu les places de la ciutat són inhabitables. La CUP reivindica que en els darrers anys les places de Tortosa s’han convertit en espais de formigó, i que no són aptes per fer vida social perquè les condicions no acompanyen. Aquests espais s’han convertit en llocs desèrtics, ja que no existeixen espais de joc infantil amb zones de sorra per jugar, bancs amb ombres, ni una font que funcioni. Per aquest motiu, des de la CUP proposen que les places es converteixen en espais acollidors de punt de trobada entre veïns i fomentar la cohesió social.

Els espais d’actuació serien la places de Mossèn Sol, Dolors, Sant Jaume, Alfons XXII, Ajuntament, Francesc Macià i Carrilet.

Des de la CUP reiteren que Tortosa necessita una transformació urbana, però no amb nous projectes sinó amb petites inversions per fer més amable la ciutat, i també denuncien la visió classista que té l’Ajuntament dels barris de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>