TORTOSA

La 74a ExpoEbre creix i s’amplia amb Celebrem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/04/2018

"La fira de primavera" s'apropa, i aquest dimecres al matí s'han donat a conèixer detalls importants de la 74a edició d'ExpoEbre, que tindrà lloc al Pavelló Firal de Remolins del 28 d'abril a l'1 de maig. Una fira on es manté l'aposta pels expositors encarats a aspectes de la llar, que han fet créixer el nombre de visitants de les últimes edicions. Per exemple el 2017 es va tancar amb 35.000 persones, i es va superar un 21% el públic respecte el 2016.

Amb els números de l'any passat sobre la taula, des de l'organització d'ExpoEbre esperen incrementar les xifres de visitants enguany amb tot un seguit d'activitats vinculades al turisme, l'artesania i potenciar molt més el fins ara "espai nuvis" per convertir-lo en un saló diferenciat dins d'ExpoEbre.

Amb la nova marca Celebrem, els organitzadors vinculen el certamen, relacionat amb les bodes i altres esdeveniments socials, amb el territori en una mateixa paraula.

Tot i que el programa d'actes no està encara tancat, ExpoEbre comptarà amb les habituals zones d'exposició de cotxes, tallers i zones lúdiques que sumaran als més de 180 expositors que es preveu es donen cita a la 74a edició d'ExpoEbre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>