TORTOSA

Un incendi crema una estació elèctrica transformadora a Ferreries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/01/2018

Un incendi ha cremat una estació elèctrica transformadora a la zona de Ferreries Nord, a Tortosa. En concret, a la cruïlla entre el carrer Comerç i la rambla de Pompeu Fabra, just en un extrem del pàrquing en superfície que arriba fins al parc Lluís Companys. L’incendi s’ha produït pocs minuts després de les tres de la tarda d’aquest dimecres, ha provocat una espessa columna de fum i ha deixat una part del barri sense subministrament elèctric. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat per sufocar-lo, un cop fetes les gestions per tallar la línia i poder extingir el foc, molt proper a la planta d'Olis Faiges. La Policia Local de Tortosa ha regulat ràpidament el trànsit en aquesta zona del barri, mentre Bombers i operaris de Fecsa treballaven per apagar l’incendi i restablir el corrent elèctric. En total, l'incendi ha afectat a 196 abonats, segons dades de Protecció Civil.

Una hora més tard, els Bombers han hagut d'apagar un segon incendi al barri de Ferreries, en un habitatge del carrer Tarragona. En aquest segon foc han treballat tres dotacions terrestres, però no s'ha hagut de desallotjar el veïnat ni lamentar cap ferit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>