TORTOSA

Tortosa vol incorporar cinc noves places a la plantilla de personal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/02/2018

En el ple ordinari del mes de febrer a l’Ajuntament de Tortosa es portarà a aprovació la modificació de la plantilla de personal de l’any 2018. L’alcalde, Ferran Bel, ha explicat que aquesta modificació es realitza per incloure cinc places que la relació valorada de llocs de treball no contempla. Es tracta d’un tècnic de desenvolupament turístic, un auxiliar de biblioteca, un tècnic mig d’informàtica, un assessor jurídic i un tècnic superior d’administració especial en l’àmbit de la psicologia i els recursos humans. Alguna d’aquestes places seran de promoció interna.

Bel també ha dit que al llarg del 2018, l’Ajuntament traurà una oferta una desena de places de promoció interna dins la Policia Local, administratius i alguns tècnics. D’altra banda, en el ple es portarà a aprovació el codi conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament.

En el ple ordinari del passat mes de gener, el PSC va presentar una moció que demanava la redacció del codi de conducta dels alts càrrecs. L’equip de govern va rebutjar la proposta després d’explicar que a principis de desembre es van iniciar l’expedient per elaborar aquest codi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>