TORTOSA

Tortosa presenta el Pla de Polítiques de Dones per al pròxim trienni


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/03/2018

L’Ajuntament de Tortosa aprovarà el pla de polítiques de dones que implica el compromís del consistori per a la integració de la perspectiva de gènere en la intervenció pública, com a garantia per a l’acompliment dels principis democràtics d’igualtat i respecte.

Aquestes accions s’hauran de veure reflectides en les diferents iniciatives de caràcter social, econòmic, polític i cultural de la ciutat a l’hora d’afavorir la igualtat entre els dos sexes. Aquest pla també tindrà atenció especial a les agressions sexistes i les de caràcter homòfob, i l’oferiment de formació a dones immigrants.

El Pla de Polítiques de Dones també tractarà la violència masclista amb jornades per intercanviar experiències, o intervencions en centres educatius amb tallers de prevenció.

Altres accions contra la violència masclista són la creació d’un grup de coordinació d’acord amb un protocol que ja està establert al Baix Ebre que es reuneix de forma trimestral per abordar les mançanes i les fortaleses en aquest àmbit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>