TORTOSA

Tortosa participa en l'acció turística "Catalunya, Hola Família"


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

16/05/2018

Tortosa participa aquest cap de setmana en la nova campanya de turisme familiar que promou l'Agència Catalana de Turisme. Es tracta de "Catalunya, Hola Família". La capital del Baix Ebre, i altres municipis de la zona, va ser certificada amb el Segell de natura i muntanya en família, com a municipi integrant de la nova destinació familiar d'interior d'Els Ports.

Per al Regidor de Turisme, oferir activitats al turisme familiar, en aquest cas d'interior, és molt important per al desenvolupament de la indústria turística del territori.

En aquesta primera edició s'ha triat el lema "Llegendes en família" per emfatitzar en la història i la mitologia catalanes. En el cas del territori, l'ésser mitològic pensat per la destinació d'Els Ports ha estat "La Serena dels Ports".

Aquesta serena formarà part de l'app "Llegendes en Família" que es podrà descarregar aquest cap de setmana. Els usuaris que participen, hauran d'anar capturant bèsties a mesura que es moguen per la ciutat. Quan els tinguen tots, podran recollir un petit obsequi a l'Oficina de Turisme. A més també s'ha organitzat una gimcana protagonitzada per una Cucafera que convida a resoldre enigmes per tota la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>