TORTOSA

Tortosa finalitza la substitució de la gespa del camp de futbol del Josep Otero


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/10/2017

L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de l'Estadi Municipal “Josep Otero”, que aquest mateix divendres s'estrena amb els entrenaments i el cap de setmana amb els partits oficials del futbol base i del primer equip del CD Tortosa. Tot i que el pressupost inicial era de 300.000 euros, l'obra es va adjudicar per 212.112 euros a l'empresa Mondo Ibérica SA. L'alcalde ha explicat que en el marc d'aquesta actuació, conjuntament amb Aigües de Tortosa, s'ha remodelat de manera integral tota la xarxa de connexió d'aigua a l'Estadi. Bel també ha avançat que l'Ajuntament tancarà tot el perímetre del camp amb una reixa metàl·lica i que en les properes setmanes finalitzarà la remodelació i desdoblament de l'últim vestidor que quedava per renovar.

L'actual gespa artificial havia arribat al final de la seva vida útil, després de 17 anys de servei, i requeria la seva completa renovació així com la millora del sistema de reg.

D’altra banda, i quant a la propera celebració dels CSIT World Sport Games a Tortosa l’any 2019, el regidor d’Esports, Joaquim del Pino, ha avançat que una delegació marxarà dilluns a Israel per participar en l’assemblea de compromissaris de jocs i explicar l’actuació que es farà al territori per acollir-los.

Bel també ha comprovat l’estat de les obres de la piscina i el nou complex esportiu quan es compleixen quatre mesos del seu inici.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>