TORTOSA

Tortosa estrena el nou servei de neteja i recollida de la brossa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

01/08/2018

Des de la mitjanit de l’1 d’agost, Acciona ha passat a encarregar-se del servei de neteja i recollida d’escombraries de la ciutat. El macrocontracte per fi es farà notar als carrers, on des d’ara i durant els pròxims mesos es podran veure les noves màquines, com una agranadora o una camioneta elèctrica que s’han mostrat a la plaça de l’Ajuntament. Un contracte aprovat per als pròxims 10 anys, i que per a l’alcaldessa suposarà un canvi en la gestió de la neteja del municipi.

Així les coses, en les pròximes setmanes i mesos se sumaran més màquines i també els respectius operaris encarregats de la neteja a la ciutat.

A més, el nou contracte també preveu noves illes de contenidors complertes amb l’objectiu d’incentivar el reciclatge a la ciutat.

També s’ha presentat la nova marca que lluiran els vehicles de neteja. El lema “Estima Tortosa, amb tu, més neta” està ideada des de l’Ajuntament i amb la idea que la ciutadania se senta la ciutat com a seua.

S’espera que totes les noves màquines i el vestuari del personal d’Acciona estiga totalment implantat abans de final d’any.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>