TORTOSA

Tortosa estén a tota la ciutat el programa Sempre Acompanyats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

26/09/2018

Aquest proper dissabte Tortosa donarà el tret de sortida al “Mes de la Gent Gran”, de la mà del programa Sempre Acompanyats destinat a la detecció i abordatge de situacions de soledat no volguda en el col·lectiu de la gent gran. El programa, que va néixer fa cinc anys, actualment atén a 61 persones grans. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que, com a novetat i amb la col·laboració de la Policia Local, agents de la policia de proximitat s'encarreguen de visitar setmanalment un total de sis persones d'aquest col·lectiu de gent gran que els tècnics del programa Sempre Acompanyats han determinat que, per la seva situació personal, seria bo que rebessin una visita per setmana per comprovar com està.

La regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, ha explicat que el programa ja arriba a tots els barris de la ciutat, cosa que ha afavorit la detecció de més casos de soledat no volguda.

Dissabte 29 de setembre, al matí, se celebrarà la "Diada Gent Gran" a a la plaça Barcelona, on hi haurà les actuacions de la Coral Híbera i de l'escola de ball Dance & Fun, així com un vermut a 1 euro. Durant tot el mes hi haurà xerrades i tallers en diferents barris de la ciutat, cinefòrums, i una trobada comunitària.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>