TORTOSA

Tortosa enllesteix les instal·lacions de la pista d’exàmens de trànsit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

31/07/2018

L'Ajuntament de Tortosa ha adequat les instal·lacions del Camí del Mig per garantir que els exàmens en pista de Trànsit es puguen fer al territori. Un canvi de normativa va deixar-les inoperatives i va obligar durant 14 mesos a desplaçar tots els alumnes ebrencs a fer els exàmens en pista a Tarragona. Des del setembre les proves es tornen a fer a Tortosa, i este dimarts s'han signat els convenis amb Trànsit i les Associacions d'Autoescoles de Tarragona i l'Ebre. El consistori ha invertit 78.000 euros en les obres.

La cap de Trànsit a Tarragona, Maria Teres Guelbenzu, ha volgut remarcar la col·laboració entre les administracions i les empreses. Les autoescoles assumiran el manteniment i la conservació de les instal·lacions. Es tracta d’una pista normativa, amb tanca de seguretat, i un magatzem amb aules, despatxos i serveis per a professors, examinadors i alumnes. Des del sector de les autoescoles, afirmen que són unes instal·lacions de futur.

Mensualment, de mitjana, entre permisos de motocicleta i carnets professionals, a les Terres de l’Ebre s'examinen en pista uns 130 alumnes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>