TORTOSA

Tortosa encarrega un estudi sobre l’impacte econòmic del turisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/04/2018

L’Ajuntament de Tortosa ha encarregat a la URV un estudi sobre el producte interior brut (PIB) que genera el turisme al municipi. Així ho ha explicat aquest dimecres el primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús. Així, Monclús ha parlat de l’increment de les visites durant els darrers anys, amb l’assoliment d’unes 113.000 pernoctacions durant el 2017. Però, segons Monclús, aquest indicador per sí sol no és suficient per conèixer l’impacte del turisme sobre l’economia local.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Monclús ha fet una primera valoració molt positiva de l’inici de la campanya turística a Tortosa, tot coincidint amb les vacances de Setmana Santa. En concret, el regidor ha destacat els bons registres de l’àrea d’autocaravanes, que tant divendres com dissabte va esgotar de llarg les 32 places disponibles.

A més, també durant el mes de març, l’afluència d’autocaravanes també va ser molt important el cap de setmana que va fer-se la segona edició de la recreació històrica amb els Miquelets de Catalunya.

D’altra banda, Monclús ha comentat diferents obres que ajudaran a incrementar l’atractiu turístic de Tortosa, com ara el nou embarcador, el nou centre d’interpretació al call de Remolins o la urbanització de la nova plaça de la Catedral. En aquest sentit, el regidor ha dit que ell descartaria una consulta popular per elegir el projecte guanyador, perquè el que interessa és que les obres comencin al més aviat possible.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>