TORTOSA

Tortosa comença a amagar els cables del nucli antic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

30/05/2019

La companyia elèctrica Endesa ha iniciat els treballs de millora i retirada de cablejat en diversos carrers del nucli històric de Tortosa. Segons l’Ajuntament, l’actuació s’està realitzant després de les gestions impulsades pel mateix consistori, en contacte amb la companyia i amb els propietaris d’immobles. La mesura arriba després que l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, veïns i comerços de la zona reclamessin una solució a la presència abusiva de cablejat arreu del nucli antic, fa poques setmanes. Concretament, els operaris d’Endesa estan retirant part del cablejar aeri de carrers del centre històric, així com el soterrament del cablejat aprofitant les canalitzacions que es van instal·lar amb la reurbanització dels carrers en el marc del pla integral del nucli antic (Pincat).

Una altra actuació suposa la millora de l’aferrament del cablejat a les parets dels immobles, per evitar la imatge de cables despenjats. Els treballs se centren en els carrers Bonaire, Montcada i plaça Montserrat, tot donant continuïtat als que la companyia ja havia fet a la plaça Gerard Vergés. Tot seguit, Endesa farà els mateixos treballs al carrer de la Mercè, una vegada que acabe la construcció del Palau de Justícia, i també a la plaça de la Cinta, on retirarà els cables que travessen la façana de la catedral a la porta de l’Olivera. Els treballs poden provocar alteracions en el trànsit. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.





*Este article s'ha publicat originalment en la versió en paper del periòdic mensual Cop d'Ull, corresponent a l'edició del juny del 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>