TORTOSA

Tortosa aprova la moció del PSC pel retorn de tots els serveis de salut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/04/2019

El ple de l’Ajuntament de Tortosa va aprovar la moció del PSC que reclamava al departament de Salut que retorni al CAP Baix Ebre les especialitats mèdiques que ha portat a Roquetes i el manteniment del servei de pediatria al CAP del Temple. La moció es va aprovar amb els vots de 18 dels 21 regidors. ERC hi va votar en contra, excepte el regidor Josep Felip Monclús. Movem Tortosa va presentar una altra moció en aquest sentit, però va ser rebutjada per ERC, excepte Monclús que es va tornar a desmarcar i va votar a favor, i també pel PDeCAT que demanava excloure el punt que instava al govern de la Generalitat a revertir les retallades en sanitat.

També es va aprovar la moció de Movem Tortosa per instar l’impuls de pactes d’àmbit estatal i català per al desenvolupament de les zones rurals com les Terres de l’Ebre, i la del PSC per reparar i incrementar els circuits de salut als espais públics del municipi, amb l’única abstenció del PP. Per contra, van quedar rebutjades les dos mocions del grup municipal de la CUP-Ae. La primera, per reclamar un transport sanitari de provisió, gestió i titularitat pública, i l'altra, per augmentar el parc públic d'habitatges de Tortosa.

El mateix ple va aprovar la renovació del pla d'igualtat entre dones i homes de l'Ajuntament de Tortosa, així com la modificació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari dels serveis esportius municipals. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>