TORTOSA

Roigé: ‘Les obres del complex esportiu es troben en la recta final’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

25/09/2018

Meritxell Roigé ha confirmat este dimarts que les obres del nou complex esportiu, amb la nova piscina, han entrat en la seua “recta final”. L’alcaldessa de Tortosa ha fet una visita dels treballs a primera hora del matí, i ha pogut constatar sobre el terreny que les obres estan molt avançades. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roigé ha assenyalat que el nou complex, amb la piscina, els gimnasos i les sales d’activitats dirigides, podrà entrar en funcionament durant esta tardor.

En la mateixa línia, Roigé ha assegurat que les obres no s’aturaran. És a dir, quan s’acabarà esta primera fase, la constructora no marxarà i començarà la segona fase, amb l’enderrocament de l’actual piscina. En este espai, s’han de construir més vestuaris, les pistes de pàdel i el solàrium de la nova piscina.

Roigé també ha detallat que ja han començat a redactar el pressupost municipal per al 2019. En este sentit, ha avançat que hi predominaran les actuacions pendents al nucli històric, però també les millores a les instal·lacions esportives, de cara a la celebració dels World Sport Games.

D’altra banda, l’alcaldessa ha dit que voldria reurbanitzar la plaça de l’Ajuntament, amb un projecte que reubiqués la font actual, però que mantingués la presència de l’aigua en este espai central de la ciutat. A més, ha confirmat que en pocs dies s’adjudicaran les obres de la nova plaça de la Catedral. // Foto: ERC TORTOSA, A TWITTER.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>