TORTOSA

Roig es postula per ser l’alcalde de tots i redibuixar Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

03/11/2018

Arquitecte i candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa per a les municipals de 2019, és Enric Roig que es proposa redibuixar Tortosa sent l’alcalde de tots. Roig ha presentat la seua candidatura en societat aquest dissabte a Tortosa envoltat de cares conegudes i de grans pesos del partit com el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra. Roig ha assegurat que encapçala un projecte inclusiu i on no es renuncia a res.

Roig aposta per deixar enrere l’immobilisme, diu, del govern actual. Es defineix com una persona fidel i compromesa que es rebel·la contra els que volen una Tortosa fosca, per això advoca per la creació d’ocupació i la recuperació econòmica de la ciutat i del territori. Remarca que tot i les adversitats, el partit, a Tortosa està molt millor que fa uns anys.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha donat el seu suport a Roig, a qui ha definit com el candidat idoni per ocupar l’alcaldia de Tortosa.

Roig ha acabat el seu discurs tot dient que es tracta d’un moment decisiu per a la ciutat. Assegura que treballarà molt i que estarà a peu de carrer amb la mà estesa per redibuixar una Tortosa progressista, més justa, més solidària i amb polítiques per a les persones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>