TORTOSA

Roig: “El PSC som la única alternativa capaç d’aglutinar consensos a Tortosa”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/01/2019

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha afirmat que són la única alternativa capaç d’aglutinar consensos per una Tortosa de futur. Roig ha fet balanç de l’any 2018. Un any en què assegura que s’ha viscut una situació política i social complexa al conjunt de Catalunya. En aquest sentit, Roig ha recordat que el PDeCAT i ERC van presentar mocions de censura als consells comarcals del Baix i el Montsià per apartar els socialistes del govern mentre Ferran Bel deixava l’alcaldia de Tortosa a mans de Meritxell Roigé i ERC. En aquest punt, Roig ha denunciat que el govern de Tortosa només governa pels seus i ha renunciat al futur de la ciutat. Així, segons Roig, el PSC és l’autèntica alternativa capaç d’aglutinar consensos pel futur de Tortosa i les Terres de l’Ebre.

En aquest punt i quant a futurs pactes després de les eleccions municipals, Roig ha demanat a totes les forces polítiques que siguin generoses i vetllin pel futur de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>