TORTOSA

Rodríguez (CUP) es compromet a garantir el canvi a Tortosa i rebutja un ús privat dels terrenys de Renfe


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/05/2019

Xavier Rodríguez ha assegurat este dimarts que cadascun dels vots de la CUP de Tortosa sumarà per evitar la continuïtat del “règim convergent”. El candidat cupaire ha apostat per afavorir un canvi a l’Ajuntament, tot recordant que Esquerra ha mantingut els governs de Ferran Bel i Meritxell Roigé. A més, els ha acusat d’haver convertit l’Ajuntament i les empreses municipals en “agències de col·locació”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha assenyalat que el programa de la CUP inclou 450 propostes fetes des de la coherència ideològica, que situen les persones com a eix principal. Segons Rodríguez, és molt complicat que altres formacions puguen assumir el seu programa, però ha deixat clar que el compromís de la CUP és “garantir el canvi”.

Rodríguez ha insistit en què la ciutadania ha de poder opinar i participar en el disseny del que es farà als terrenys de Renfe, amb processos de participació real. Amb tot, el candidat ha dit que la línia vermella de la CUP és que els terrenys no es privatitzen, sinó que siguen exclusivament per a usos públics.

Una altra exigència de la CUP és que l’Ajuntament s’opose a la construcció del nou pàrquing de l’hospital, si s’obliga a pagar a la gent que hi vagi per raons de salut.

El cap de llista de la CUP també ha apostat per revitalitzar el nucli antic per tenir una ciutat més sostenible, i per eliminar les barreres arquitectòniques per millorar la mobilitat. Finalment, també s’ha compromès amb la retirada del monument franquista i de la resta de símbols feixistes que encara hi ha a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>