TORTOSA

Pla de xoc a les voreres de Vora Parc, set dies després que ho demanés Ciutadans


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

12/03/2019

Just una setmana després que, a través de les xarxes socials, Ciutadans de Tortosa reclamés un pla d'acció municipal per arranjar les voreres de la zona de Vora Parc, l'Ajuntament tortosí ha anunciat este dimarts un pla de xoc en el mateix àmbit. En concret, Ciutadans havia afirmat el 5 de març passat que l'estat de les voreres als carrers de Vora Parc és un perill per als vianants, i exigia un pla d'acció "per aconseguir una via pública en condicions dignes".

Set dies després, l'àrea de Serveis de l'Ajuntament ha informat que este mateix dimarts ha iniciat les obres d'arranjament de les voreres de la zona de Vora Parc. Els treballs han començat a la vorera situada just al darrera del teatre auditori Felip Pedrell, al carrer Rosa Maria Molas. entre el passeig de Ribera i el carrer Soriano Montagut. En este tram s'aixecarà el paviment més deteriorat i es construirà de nou. Segons l'Ajuntament, el problema, generalitzat a tota la urbanització, està provocat pel creixement expansiu de les arrels de l'arbrat. L'actuació té en compte l'esponjament de la vegetació, així com el replantament i nova definició on siga necessari. L'esponjament de l'arbrat de grans dimensions també permetrà la millora de la projecció lumínica a l'entorn.

El cost d'aquesta primera intervenció està valorat en prop de 40.000 euros. L'Ajuntament també ha dit que mentre duren els treballs es poden dur a terme talls de trànsit puntuals en aquesta zona. Segons l'equip de govern, esta primera actuació és el punt d'inici de la resta d'obres que es duran a terme a la resta de l'àmbit de Vora Parc, prestant una atenció especial als trams de vianants.

Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>