TORTOSA

Nous ajuts per a la rehabilitació d’edificis al centre històric de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/02/2019

L’Ajuntament de Tortosa ha obert una nova convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis al centre històric, que enguany passa dels 30.000 als 60.000 euros. Poden acollir-se els propietaris de tots els barris del nucli antic que vulguin rehabilitar façanes, cobertes, fer reformes d’elements comuns dels edificis o obres d’accés i mobilitat. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que novament els ajuts poden cobrir el 50 per cent de l’obra amb uns màxims.

Roigé ha afirmat que la tasca realitzada des de l’Ajuntament de Tortosa i la Generalitat per recuperar carrers i espais de la via pública, així com instal·lar-hi equipaments ha estat important, però és molt necessària la inversió dels particulars. Roigé ha detallat que en la darrera dècada s’han atorgat 350.000 euros en ajuts.

Pel que fa al compromís adquirit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per a la millora del nucli antic, Roigé ha afirmat que s’està treballant en determinar el conveni a tirar endavant.

El període per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el 30 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>