TORTOSA

Movem torna a reclamar el Pla d’Habitatge i solucions per als Bombers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

03/01/2019

Movem Tortosa ha presentat en la primera roda de premsa del 2019 les dos mocions que la formació ha entrat per al seu debat al ple ordinari del pròxim dilluns. El seu portaveu, Jordi Jordan, ha recordat els problemes pels quals passen els Bombers en els últims mesos, on s’han hagut de tancar parcs per manca d’efectius. Jordan també ha denunciat, en el cas del parc de Tortosa, els problemes en el material amb què han de treballar els bombers. A més, ha instat a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, a moure fitxa i reclamar millores.

D’altra banda, el portaveu de Movem també ha posat el dit a l’ull amb el problema de les cases que s’ensorren al nucli antic. Jordan ha xifrat en un centenar les cases en mal estat a la ciutat. A més de reclamar, una vegada més, un pla local d’habitatge i presentar solucions a l’increment del preu del lloguer.

A més del pla d’habitatge, Jordan també ha demanat la creació d’una regidoria d’habitatge com ja s’ha fet amb la d’agricultura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>