TORTOSA

Movem proposa ampliar l’arxiu històric i la neteja periòdica del riu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

26/06/2018

Movem Tortosa és el primer grup que prepara el terreny del pròxim ple a Tortosa amb la presentació de dues mocions de caràcter cultural i mediambiental. La primera proposta fa referència a l'ampliació de l'arxiu històric, situat als Reials Col·legis. El grup que encapçala Jordi Jordan considera que és necessària una ampliació per la gran quantitat de documents previstos per a arxivar. Jordan també ha aprofitat per a denunciar el mal estat de conservació d'algunes sales dels Reials Col·legis i reclamar el seu condicionament.

El primer grup de l'oposició també presentarà una iniciativa per instar a l'equip de govern a la conservació i neteja de les vores i passejos de l'Ebre. Movem Tortosa també ha recordat les diverses denúncies d'entitats ecologistes com GEPEC sobre la brutícia acumulada al riu. Jordi Jordan també creu que un correcte manteniment del riu entre totes les administracions implicades, ajudarà a millorar la imatge turística del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>