TORTOSA

Movem diu que 34’37 per cent de cases i solars del centre històric estan en ruïna


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/02/2019

Movem Tortosa, en col·laboració de diversos arquitectes, ha realitzat una auditoria sobre l’estat dels 1.500 habitatges del centre històric de la ciutat. Segons la formació, el 34% (529 edificis i solars on han caigut cases) estan en un estat de degradació important i s’han d’enderrocar, el 26% (410 edificis) es troben en una situació precària i necessiten una rehabilitació integral, mentre que només el 37% (576 edificis), es troben en bon estat. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha dit que aquestes xifres evidencien que les subvencions que s’han donat en els darrers anys per rehabilitar cases són del tot insuficients.

Jordan també ha carregat contra l’equip de govern del PDeCAT i ERC per no abordar la problemàtica i haver realitzat aquest auditoria. El portaveu de Movem Tortosa ha insistit que la rehabilitació de l’habitatge és un dels reptes de futur per a la ciutat. Movem Tortosa ha torrat a proposar la creació d’una regidoria d’habitatge, la masoveria urbana i la millora de les actuals subvencions. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>