TORTOSA

Movem comença la precampanya 'sembrant el canvi'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

18/04/2018

Aquest Sant Jordi, Movem Tortosa vol que la ciutadania plante butlletes informatives, que són biodegradables, i d'on sortiran roselles. D'aquesta manera la formació progressista dona el tret de sortida a un intens any que acabarà amb les eleccions municipals del 2019.

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan ha donat a conèixer les línies a seguir del partit durant els pròxims mesos. Des d'ara es traslladaran les 3.000 opinions de la gent a diferents taules sectorials als barris per plasmar-ho en el programa electoral de l'any que ve. Jordan però, no ha estalviat crítiques al PDeCAT.

De fet Jordan també ha criticat la situació dels terrenys de Renfe en relació a les promeses de l'equip de govern actual.

La nova campanya de Movem Tortosa girarà a l’entorn de cinc grans eixos. Demanar el progrés econòmic i la capitalitat de la ciutat, la justícia social i fer la ciutat de les persones, l'aposta per la participació ciutadana i la transparència de l'administració, i realçar la cultura, el patrimoni històric, l'educació i la sanitat. Jordan també ha dit que en els pròxims dies es decidirà el procés d'eleccions primàries que seran obertes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>