TORTOSA

Junts per Tortosa, la marca que encapçalarà Roigé per les municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/02/2019

Junts per Tortosa serà la marca del PDeCAT per a les municipals del mes de maig. L’alcaldessa de Tortosa i candidata, Meritxell Roigé, acompanyada de regidors i membres del comitè local, ha presentat aquest dimarts la marca que, assegura, respon a un projecte que vol sumar tothom per avançar com a ciutat.

Roigé ha afirmat que la marca també respon “a la unió que necessita el país” per superar la situació complexa que viu Catalunya.

El proper diumenge 10 de febrer es complirà un any des que Meritxell Roigé va agafar el relleu de Ferran Bel al capdavant de l’alcaldia de Tortosa. Roigé ha dit que vol continuar encapçalant el govern de la ciutat perquè, assegura, el seu equip i el projecte amb el qual treballen és el millor per Tortosa.

Roigé ha avançat que Junts per Tortosa presentarà un equip per cadascun dels pobles del municipi i que la candidatura incorporarà independents. // Foto JUNTS PER TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>