TORTOSA

Jordan fixa com a prioritat impulsar l’economia de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/05/2019

Davant de les oficines de Treball, el candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha remarcat que la primera prioritat del govern municipal ha de ser impulsar l’economia i generar més oportunitats. Amb aquest objectiu, Jordan proposa implementar un pla estratègic per planificar i impulsar les potencialitats de Tortosa, posant al dia els polígons existents, exigint les infraestructures necessàries com la connexió per tren i per carretera, i fent una política de promoció industrial buscant noves implantacions. Jordan també ha defensat la necessitat de donar suport a les empreses existents, crear-ne de noves millorant les polítiques del viver i apostar per la innovació i la revolució 4.0.

Movem Tortosa també vol treballar per la creació d’un clúster dels cítrics a les Terres de l’Ebre davant la crisi del sector. En la última compareixença davant els mitjans de comunicació abans de les eleccions de diumenge, Jordan ha tornat a demanar el vot a a tots aquells que volen un canvi a la ciutat. // Foto MOVEM TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>