TORTOSA

Jordan acusa PDeCAT i ERC d’aplaudir la renúncia al nou hospital


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

26/09/2018

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha dit este dimecres que el govern municipal del PDeCAT i Esquerra “aplaudeixen” que la Generalitat finalment no construirà el nou hospital que havia de substituir l’actual Verge de la Cinta. Jordan ha denunciat que la consellera de Salut, en la seua visita a la ciutat el 7 de setembre passat, es va limitar a anunciar un pla d’inversions que no té pressupost. En canvi, l’endemà va anar a Tarragona i sí que va comprometre més de 45 milions d’euros per al nou Joan XXIII.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha assenyalat que ens trobem davant d’un nou cas de discriminació “descarada”. De fet, ha demanat una mica de “decència política” davant del que considera un “menyspreu” a Tortosa i les Terres de l’Ebre.

El portaveu de Movem ha recordat que abans l’alcaldessa com els republicans defensaven la necessitat de construir un nou hospital. Segons Jordan, el projecte del nou aparcament, la renovació i ampliació de les urgències, la millora de l’heliport i el nou edifici oncològic, no serà suficient per garantir les necessitats sanitàries de la regió de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>