TORTOSA

Jordan (Movem) lamenta falta d’informació en la compra de l’antiga fàbrica d'Indo per part de l'Ajuntament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/11/2018

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha revelat este dimarts que l’Ajuntament té previst comprar les antigues instal·lacions de l’empresa Indo, a la zona de Quatre Camins. L’adquisició ha estat inclosa en el projecte de pressupost municipal per al 2019, segons se’ls ha comunicat en l’única reunió que l’equip de govern del PDeCAT i Esquerra ha mantingut amb el primer grup de l’oposició. Jordan ha lamentat la falta d’informació, ja que només els han dit que a l’antiga Indo volen ubicar-hi “equipaments municipals”.

Indo Tortosa va tancar la fàbrica de muntures d’ulleres al juliol del 2011, deixant al carrer una trentena de treballadors. Poc abans, l’Ajuntament i l’empresa van arribar a tenir un contenciós pel pla urbanístic del Camí de Roquetes, tot i que en aquella mateixa època l’empresa va cedir terrenys per a la urbanització del passeig entre Tortosa i Roquetes. Ara que l’Ajuntament vol comprar les antigues instal·lacions, Jordan ha demanat més transparència. De fet, ha advertit que hi ha membres de l’equip de govern que no tenen més detalls de l’operació.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha fet una primera valoració del pressupost, que considera totalment continuista. A més, el portaveu de Movem ha alertat que el pressupost va a la baixa en relació a l’actual, perquè l’Ajuntament té menys ingressos.

Movem va presentar una bateria de propostes per dinamitzar Tortosa, però Jordan ha afirmat que no confia gaire en què el PDeCAT i Esquerra acaben incorporant-les al pressupost per al 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>