TORTOSA

Ensenyament ampliarà l’escola Sant Llàtzer de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

19/03/2018

El Departament d’Ensenyament invertirà uns 400.000 euros en l’ampliació de l’escola Sant Llàtzer de Tortosa. El centre, que funciona des del 2012, escolaritza alumnes de P3 fins a 3r de primària i creixerà fins a 6è. Les obres serviran per a ampliar l’espai per a un curs més ja que l’escola creix a mesura que ho fan els seus alumnes.

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, ha explicat que les obres consisteixen en la construcció de dues aules i d’espais complementaris.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït a Ensenyament aquesta inversió que permetrà resoldre els problemes d’espai d’aquest centre de referència al territori.

Les obres tindran una durada de cinc mesos i hauran d’estar enllestides per al proper curs 2018-2019. Des d’Ensenyament no descarten una segona ampliació en cas que sigui necessari en un futur.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>